Anholdelser på grund af slagsange til Manchester United mod Liverpool

Anholdelser på grund af slagsange til Manchester United mod Liverpool

To Manchester United trøje fans er blevet anholdt i forbindelse med den tragiske sang, der blev set under søndagens FA Cup-kvartfinalekamp mod Liverpool på Old Trafford. Derudover forsøger Greater Manchester Police i øjeblikket at identificere en anden United-tilhænger, efter at der er cirkuleret optagelser på sociale medier, som angiveligt viser deres involvering i de nævnte tragiske tilråb.

GMP meddelte, at de havde foretaget i alt otte anholdelser under kampen, herunder tre Liverpool trøje fans for besiddelse af klasse A-narkotika, en udebanetilhænger mistænkt for besiddelse af pyroteknik og to United-fans for henholdsvis en racistisk overtrædelse af den offentlige orden og indtrængen på banen.
Ud over anholdelserne er en 39-årig mand, George Fenning fra Edinburgh, blevet sigtet for besiddelse af klasse B-narkotika, besiddelse af pyroteknik og kast med missiler og efterfølgende løsladt mod kaution.

“Anholdelserne var resultatet af vores proaktive nultolerance-tilgang for at sikre, at ægte tilhængere og tilskuere kunne nyde kampen i sikkerhed,” siger chefinspektør Jamie Collins, der var kampens sølvkommandør. “GMP kan bekræfte, at en 21-årig og en 59-årig mand blev anholdt i forbindelse med tragedie-sangene. Hændelser med tragediesang vil ikke blive tolereret og vil blive håndteret med hård hånd.”

Manchester United trøje
Anholdelser på grund af slagsange til Manchester United mod Liverpool

Collins sagde, at Greater Manchester Police (GMP) var bekendt med optagelserne på de sociale medier og samarbejdede med begge klubber for at finde frem til den person, der var forbundet med denne hændelse. Han bemærkede videre: “Vi holdt et møde med fans fra begge sider forud for kampen, og begge fraktioner fordømte enstemmigt de tragiske sange som fuldstændig uacceptable. GMP er forpligtet til at slå hårdt ned på den slags opførsel og vil anholde alle involverede personer, uanset deres tilhørsforhold til holdet. Disse anholdelser skal tjene som afskrækkelse for alle, der overvejer lignende handlinger ved fremtidige kampe.”

Alt i alt blev to Manchester United trøje fans anholdt for at have sunget miserable sange under FA Cup-kvartfinalen mod Liverpool på Old Trafford. Greater Manchester Police søger også identiteten på en anden Manchester United-fan baseret på optagelser fra sociale medier. GMP annoncerede i alt otte anholdelser under kampen, herunder sigtelser for besiddelse af narkotika, besiddelse af fyrværkeri, racistisk alvorlige overtrædelser af den offentlige orden og indtrængen på banen. Chefinspektør Jamie Collins understregede en nultolerance over for den slags opførsel og gentog, at tragiske slogans ikke ville blive tolereret. Politiet arbejder tæt sammen med begge klubber for at løse problemet og sørge for sikkerheden for alle tilskuere, så fansenes fysiske og mentale sikkerhed er sikret.

[email protected]

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *